Hjorten Batnfjord

  Restaurant 
mn
tr
on

& Motell

KJÆRE GJESTER

En varm velkomst til vår koselige restaurant!

Vi håper at du føler deg like velkommen enn hjemme, og vi har derfor gjørt vårt beste til at dere skal trives hos oss. Her får du service til bords av hyggelige servitører, du trenger bare å slappe av og nyte. Med et koselig lys interiør av varme farger og vakre dekorasjon har vi skapt et trivelig atmosfære. Restauranten har et dels åpent kjøkken og åpent bar med alle rettigheter. Det er enkelt tilgang til vår terrasse med fint utsikt mot Harstadfjellet hvor du kan nytte av Batnfjords pent natur.

GODT Å VETE

Du finner oss midt i sentrum av Batnfjordsøra (Gjemnes Kommune), på E39 mellom Molde og Kristiansund(kun 30 min. kjøring) og med bussholdeplass på kun 100mt avstand ! Med et stort parkeringsplass rett foran inngang og gratis parkeringsmuligheter er det ideelt plassert ! Det er også enkelt tilgang for gjester med rullestoler i vår romslige restaurant. Vi har et liten barnekrok så at barn trives seg også godt mens foreldrene/besteforeldrene spiser og koser. Utenom dametoaletter, herretoaletter har vi også en funksjonshemmede toilet og stellerom.. Pga mattilsynet regler er det ingen lov for kjæledyr til å kommer inn, men førehunder eller mini førehester er velkommen til oss!

SERVERING

Vi serverer klippfisk fra Kirstiansund, Eira vann fra Eresfjord, lokalt brus, kaffemat, lunsjretter, vår signaturrett av Øre Vilt hjortekjøtt, hjemmelagde kaker, fingermat, lokal og fersk fisk fra Batnfjorden, nystekte vafler på lørdag, småretter og hovedretter, barnemeny, hjemmelagde desserter, Hennig Olsen kuleis, Friele kaffe, fersklagde milkshakes, øl, vin, rusbrus og brennevin, forskjellige kaffe fra vår espressomaskin, alkoholfritt øl og vin. Hver søndag serverer vi i tilleg en `luksus søndags meny`, på hverdager serverer vi i tilleg en dagens rett inkl.kaffe (ball på torsdag) hjemmelaget av ferske produkter.

UTLEIE TIL SELSKAPER

Vår restaurant har plass til maks 100 gjester og det er mulig å leie hele restauranten til et stor selskap, eller en del av restauranten som kan stenges til maks 35 gjester. I tilleg har vi et stor selskapslokal som har plass til 40 spisegjester. Hver selskapet får selvfølgelig god service, fint dekket bordene og deilig hjemmelaget mat som vi liker å gjøre for din spesiale anledning. Vi har erfaring med alle typer selskaper fra byllup til begravelse, konfirmasjon til barnedåp, 100 års bursdag til firmatur. Bare ring eller kom for en hyggelig prat og kopp kaffe ! Vi hjelper deg gjerne med å lage en selskapspakke og står åpen til forskjellige muligheter ! Store selskaper er også velkommen utenom åpningstid!

MER INFORMASJON

Minst fire ganger i året organiserer vi et arrangement med fest og levende musikk, quizkveld eller pubkveld og det har vært et stort suksess med mange trivelige (fest)kvelder med gode stemning.


Vi er 5 dager i uke åpent og stengt på tirsdag og fredag


Ønsker du å reservere et bord eller mer informasjon, ring 71292200 og velkommen til oss!

Vil du å holde deg informert, like oss på facebook : Hjorten Batnfjord

LEVERANDØRER